Dom za stare Beograd Milidom LUX - Starački dom Ustanova za negu Licencirana od strane Ministarstva za rad i Socijalnu politiku i od strane Ministarstva zdravlja. Nalazi u tihom i mirnom okruženju a nadomak centra Beograda.
Dom za stare Milidom Lux Beograd, Partizanska 34.

Dom za stare Beograd Milidom LUX - Starački dom

Dom za stare Milidom LUX Beograd pruža 24-satnu podršku našim korisnicima koji žive sa invaliditetom, nepokretnošću i dugotrajnim zdravstvenim stanjima. Svakodnevno je prisutan lekar, a po potrebi ili pozivu i lekari konsultanti raznih specijalnosti.

Dom za stare Beograd obuhvata jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, velike i prostrane dnevne boravke, sunčano dvorište i prostrane terase. Oko doma se nalazi okućnica i veliko dvorište a svaki sprat poseduje kompletno opremljen dnevni boravak predviđen za duži ili kraći boravak.

Dom za stare Beograd

Smeštaj je posebno prilagođen za kretanje starih lica sa invalidskim kolicima. Sve prostorije u našem Domu za stare Milidom LUX su opremljene sistemom za zvučnu signalizaciju a većina soba opremljena je specijalnim krevetima za polupokretna i nepokretna lica, kupatila su takođe prilagođena, polupokretnim i nepokretnim osobama.

Dom za stare Beograd - Starački dom

Ako Vaša voljena osoba ima zdravstveno stanje koje zahteva 24-časovnu negu koja se ne može pružiti kod kuće, dom za starije osobe može biti idealno mesto za nju. Nega je najvažnija za osobe sa složenim zdravstvenim stanjem, jer su naše medicinske sestre obučene da prepoznaju znakove i simptome bolesti. Ovo osigurava da se promene u zdravlju brzo primete i po potrebi reaguje. Starački domovi pružaju pojedincima sigurnost profesionalaca za negu, istovremeno zadržavajući sopstvenu nezavisnost. Slavimo život i pazimo da to čine i ljudi koje podržavamo. To radimo tako što se prema svima odnosimo kao prema pojedincima i uvek prilagođavamo naše usluge i podršku kako bismo zadovoljili njihove potrebe. Ove potrebe se razlikuju. Pružamo usluge nege starijim osobama kojima je potrebna podrška ili onima koji žive sa demencijom, kao i smeštaj i podršku za ljude koji traže život uz pomoć. Takođe nudimo specifičnu podršku za odrasle sa nizom invaliditeta, uključujući potrebe za mentalnim zdravljem.

Sredina doma za stare

Sredina doma za stare u kojoj živi korisnik ima značajan uticaj na oporavak i blagostanje. Dom za stare dizajniran je da bude toplo, udobno i prijatno mesto za život. Tamo gde domovi imaju lepe otvorene prostore, to je mesto su opuštanje i razne aktivnosti. Znamo da su porodica i prijatelji veoma važni korisnicima koje podržavamo. Zato uvek toplo podstičemo korisnike da učestvuju u aktivnostima i kućnim događajima. Uključujući svu udobnost koju biste očekivali, imamo i karakteristike koje nam omogućavaju da pružimo negu korisnicima sa različitim potrebama, kao što su profilni kreveti i dizalice.