O našim korisnicima doma za stare Milidom Lux brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, lekari opšte prakse i interne medicine, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice, kojima su jedini ciljevi zdravlje i zadovoljstvo naših klijenata. Dom za stare Beograd Milidom LUX, Staracki Dom, Staracki 
		                    Dom Cene Beograd, Dom za stare Cene Beograd - Kontakt Milidom Lux Beograd 063 633 338
Dom za stare Milidom Lux Beograd, Partizanska 34.

Dom za stare Milidom u medijima

Dom za stare - Starački dom Milidom lux Beograd na Zvezdari je licencirana ustanova socijalne zaštite, osnovana da pruži visokoprofesione i kvalitetne usluge starim, bolesnim i nemoćnim osobama, koje uključuju smeštaj, medicinske usluge, ishranu, negu i higijenu, aktivan društveni život. Nadzor iskusnog medicinskog osoblja nad korisnicima obezbeđen je 24 časa u godini. Dom za stare Milidom Lux Beograd

Stručnom timu i ostalom osoblju jedini je cilj da korisnicima/pacijentima pruže sto bolji boravak u našem domu Milidom Lux.

Dom za stare - Starački dom Milidom lux Beograd aktivno je prisutan u medijima:

ESPRESO Vesti Ljudmila Todorović, među porodicom i prijateljima poznatija kao Baka Mila, rođena je 1918. godine na Svetog Iliju Gromovnika, a veruje da je upravo zbog toga tako neustrašiva. Danas je napunila velike 103 godine, i iako se čini da ih nosi sa lakoćom, priznala je da joj uopšte nije lako.

ESPRESO Vesti Već dve godine baka Mila boravi u Domu za stara lica Milidom LUX na Zvezdari. Nas je tamo dočekala sa osmehom na licu i sa velikom željom da nam ispriča makar delić svoje životne priče.

Baka Dana ESPRESO Mnogi od nas već mesecima nisu videli i zagrlili svoje najdraže, a tu prazninu je nemoguće popuniti. Jedna od onih koji čeznu za najmilijima je i baka Dana Cvetanović iz Malog Mokrog Luga.

Baka Mila DANAS Ljudmila Todorović ima 102 godine, najstarija je korisnica usluga Doma za stara lica Milidom Lux na Zvezdari, gde živi već godinu dana i uspešno se oporavila od infekcije korona virusom.

ESPRESO Cilj obeležavanja Svetskog dana porodice jeste afirmacija porodice i porodičnih vrednosti

Dom za stare nalazi se u mirnom delu Zvezdare, Partizanska 34 Beograd. Izgrađen je i opremljen po najvišim evropskim standardima. Dom za stare Milidom lux trudi se da razume želje korisnika kako bismo na najbolji način mogli da zadovoljimo sve njihove potrebe.

Organizujemo rođendane, slave, i sve što bi naše korisnike ucinilo srećnim, zadovoljnim (da bi se osećali kao kod svoje kuće). Ishrana u domu za stare je u potpunosti prilagođena individualnim potrebama korisnika, u skladu sa njihovim zdravstvenim stanjem. Dolazimo po korisnike u bilo koji grad Evrope po najpovoljnijim cenama. PCR TEST je gratis! Dolazimo u bilo koji grad u Srbiji po korisnike ( plaćate samo troškove goriva i putarine). Prevoz u Beogradu za korisnike je besplatan! - kontakt Dom za stare Beograd Milidom LUX, Staracki Dom, Staracki 
		             Dom Cene Beograd, Dom za stare Cene Beograd 063 633 338