Dom za stare

Dom za stare

Ideja doma za stare     je da korisnici žive uz ljude koji ih vole, poštuju i cene, koji su stručno obrazovani i kompetentni. Na taj način se poboljšava kvalitet života korisnika usluga doma kao i životi njihovih porodica. Zaposleno osoblje ima zadovoljstvo da može svakodnevno svojim radom, znanjem i iskustvom da doprinose što kvalitetnijem boravku korisnika u domu za stare.

Dom za stare Milidom LUX  ustanova za privremeni ili trajni smeštaj starih lica

Dom za stare nudi smeštaj u prijatnom i luksuznom objektu koji je projektovan isključivo za ovu vrstu delatnosti, namena doma je pružanje prijatnog i udobnog boravka. Naš dom za stare je prepoznatljiv po tome što stara lica imaju mogućnost da izaberu smeštaj po svom ukusu i nahođenju i u prilici su da biraju između smeštaja u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama ili luksuznim apartmannima.

Apartmani uključuju dnevnu sobu, kuhinju i kupatilo a klijenti se mogu opuštati na prostranim terasama površine od preko 100 kvadrata. Vodimo računa o svakom detalju i na taj način ostvarujemo svoj glavni cilj zbrinjavanje i nega starih lica.

Dom za stara lica luksuzne kategorije

Dom za stare je orjentisan na negu osoba u zrelim godinama i brine o svemu što je korisnicima potrebno kako bi imali što bezbrižniji i ugodniji život. Obuhvata apartmane opremljene kuhinjom, kupatilom, dnevnom sobom, zatim dvokrevetne i trokrevetne sobe, velike dnevne boravke, široke, lepo uređene terase, prostrano dvorište puno zelenila.

Pogodnosti koje pruža dom za stare

  • Dnevni boravak osoba u domu za stare
  • Smeštaj osoba preko vikenda
  • Organizovan prevoz osoba (Na teritoriji Beograda – od kuće do doma i nazad)

Posetite dom za stara lica i uverite se da starost ne mora biti teška i usamljena, već ispunjena i bezbedna.

Call Now Button