Da biste započeli pretragu, otkucajte grad (u vašem području) u kome biste voleli da pronadjete starački dom - dom za stare. Pozovite zaposlene u domu za stare. Obavezno potražite ocene i kritike drugih korisnika, ali dobro proverite kritike jer ih možda piše konkurencija. Dom za stare Milidom LUX u Beogradu je tu za Vas da Vam pomogne u vezi svih informacija i saveta.
Dom za stare Milidom Lux Beograd, Partizanska 34.

Kako da pronađem dom za stare?

Brojni su trendovi u vezi domova - uključujući pojavu savremenih domova za stare, gde se nega pruža u personalizovanijim uslovima. Uvek je dobra ideja zatražiti reference i pozvati dom i pitati za sve podatke i informacije. Dom za stare Milidom LUX – to je luksuzni dom za život okrenut potrebama korisnika koji pruža 24-satnu podršku našim korisnicima koji žive sa invaliditetom, nepokretnošću i dugotrajnim zdravstvenim stanjima. Dom raspolaže sa kvalitetno opremljenim sobama, od kojih svaka ima zasebno kupatilo, internet konekciju, klima uređaj, televizor i ostale prateće elemente koji su neophodni za kvalitetan život korisnika. Svakodnevno je prisutan lekar u domu, a po potrebi ili pozivu i lekari konsultanti raznih specijalnosti. Fizikalna rehabilitacija se sprovodi svakodnevno, a u skladu sa medicinskim indikacijama lekara. Rehabilitacija se sprovodi posle različitih vrsta preloma i povreda, i za vreme oporavka posle moždanog udara, kod nepokretnih i ostalih korisnika, radi održavanja kondicije.

Dom za stare Milidom LUX u Beogradu?

Sigurnost je definitivno pitanje starijih građana. Stalna sigurnost u staračkom domu pruža im zaštitu i pomaže im da žive ispunjeno. Jedan od faktora koji Dom za stare Milidom LUX čini starijima privlačnima je druženje uz popularne društvene igre i aktivnosti kao što su šah, domine, slagalice, čitanje. Organizujemo društvene večeri različitog tipa i tematike: filmske, plesne, muzičke. Organizujemo sve aktivnosti sa posebnim osvrtom na individualne potrebe i želje korisnika, a kroz poštovanje starosne dobi. Kao korisnik imate na raspolaganju razne mogućnosti stanovanja koje će zadovoljiti vaše potrebe. Aktivne i nezavisne starije odrasle osobe ponekad odluče da žive u jednokrevetnim sobama koje pružaju rekreativne i društvene aktivnosti, dok stariji kojima je možda potrebna dodatna medicinska pomoć imaju svoj izbor soba. Kako se vaše potrebe menjaju kao korisnika, uključujući jednostavnu medicinsku negu u domu i uzimanje u obzir troškova, treba obaviti razgovor sa socijalnim radnikom doma i sve dobro utvrditi. Savetovanje, pomoć i podršku kroz individualni pristup, pružamo u okviru doma, a sarađujemo i sa ostalim zdravstvenim institucijama. Dom za stare Milidom LUX je specijalizovana ustanova socijalne zaštite koja se bavi uslugama smeštaja, medicinskog i socijalnog zbrinjavanja odraslih i starih lica. Jos jedna prednost doma za stare je da dolazi po Vaše voljene širom Evrope PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA i vrši organizovan prevoz.

Način na koji vaša voljena osoba plaća dugotrajnu negu u staračkom domu zavisi od finansijske situacije i vrsta usluga koje su im potrebne. Ovi troškovi mogu iskoristiti značajan deo porodičnog mesečnog prihoda, čak i za one koji smatraju da su uštedeli dovoljno, zato se dobro raspitajte i dogovorite cenu i smeštaj. Prelazak u dom za stare može biti jedna od najtežih odluka za vas i vaše najmilije, ali može pružiti i mnoge prednosti. Naš socijalni radnik pruža podršku porodici korisnika, i pomaže u prevazilaženju teškoća starijoj osobi sa kojima se susreće u prvim danima života u domu za stare.