Smeštaj u domu

Dom za stare Milidom LUX Beograd je prepoznatljiv po tome što stara lica imaju mogućnost da izaberu smeštaj po svom ukusu i nahođenju i u prilici su da biraju između smeštaja u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama ili luksuznim apartmanima.

Apartmani uključuju dnevnu sobu, kuhinju i kupatilo a klijenti se mogu opuštati na prostranim terasama površine od preko 100 kvadrata Vodimo računa o svakom detalju i na taj način ostvarujemo svoj glavni cilj zbrinjavanje i nega starih lica.

Dom možete posetiti svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 sati radi dobijanja detaljnijih informacija o ceni smeštaja kao i informacija o tome šta sve imamo u našoj ponudi i šta sve ulazi u osnovnu cenu smeštaja a takođe se možete informisati o raznim drugim pogodnostima koje naš dom za stare Milidom LUX pruža.

U domu za stare Milidom LUX Beograd posebno izdvajamo zadovoljstvo korisnika u fizičkom, intelektualnom, i društvenom pogledu i trudimo se da stvorimo prijatno okruženje kako bi našim korisnicima u domu za stare stvorili kvalitetan život i omogućili da svaka osoba u domu starih - Društveni Život dobije društvo kakvo želi.

Cilj organizovanja raznih društvenih programa je da se ponudi korisnicima doma za stare raznovrsni sadržaj koji će privući i motivisati da se svaki korisnik doma aktivno uključi u pojedine programe i na najlepši način provode svoje slobodno vreme.